Träning som ger bättre sex för både män och kvinnor

Träningen som ger dig ett bättre sexliv

Hör träning och sex ihop? Det kan absolut gör det på flera olika sätt. Idag skall vi titta på flera bra övningar som gör att du faktiskt kan få ett bättre sexliv. Detta om något borde ju vara en perfekt motivering för att träna mycket och ofta.

Lista på övningar för bättre sex:

Squats

Squats är många gånger den perfekta övningen för din rumpa, men den har även ett par andra bra effekter. Denna övning får blodet att flöda i underkroppen. Det är bra med flöde i denna delen av kroppen och det ger fart och lust på livet. En del säger att det blir mer fart på ladyparts av denna enkla men ack så effektiva träningsövning.

Happy baby

Happy baby är en yogaposition. I denna position ligger du på rygg och håller om dina stortår med tummen och pekfingret. Detta gör att du öppnar upp dit bäcken samt höftpartiet och det är mycket bra för sexlivet. Är höfterna och lårmusklerna i god kondition, så är det mycket bra vid sex med penetration.

Traning for battre sexliv

Plié

Plié är en balettposition. Denna position kan kännas lite offgrid utanför balettklassen, men den är magiskt bra för dina lårmuskler. Lårmusklerna spelar stor roll vid orgasm och då är denna övning perfekt.

Knipövningar

Knipövningar är mycket bra träning för bäckenbotten och de får dig att träna många av de muskler du använder vid en orgasm. Håll dessa igång och gör dina knipövningar, så får du större njutning vid sex.

Träning

All form av träning frigör kroppens lyckohormoner. Det skapas bland annat endorfiner i kroppen och dessa gör dig pigg och glad.  Dessa gör att du känner dig lite lyckligare och du kommer snabbare i stämning för tex sex och andra sköna aktiviteter. Det finns studier som visar på att kvinnor som tränar 2-3 gånger i veckan känner sig sexiga och mer åtråvärda än genomsnittet. Dessa känslor skapar såklart sug efter mer sex och gör det lättare att hitta njutning i vardagen.

Träna mjukhet

Att du är stark i kroppen är en självklarhet när du skall ha ett bra sexliv. Du orkar inte speciellt länge om du är otränad. Inget konstigt med det alls. Att du är mjuk och smidig vid de olika ställningarna du vill använda dig av i ditt sexliv är precis lika viktigt. Är du stel och inte har en mjukhet i kroppen, så kommer du inte att ha ett lika sexliv som om du var stark och mjuk. Att kunna svanka ordentligt eller vrida på olika kroppsdelar vid sex ger såklart mer njutning än om du inte kan utföra denna mjukhet. Stretcha och gör kroppen mjuk för det bästa sexet.

Bra övningar för ett skönare sexliv

Det finns alltså bra övningar och träning som ger ett bättre sexliv. Många hittar inte skälet till att sätta igång med sin träning, men dessa skäl här ovan borde väl vara motivation om något. Sätt igång nu med dina övningar för att få ett bättre sexliv!

Är du vältränad eller i vart fall i god form, så känner du dig sexig och det gör att du blir mer åtråvärd i både dina egna men även i andras ögon. En aktiv kropp ger ett bättre sexliv. Det känns som en självklarhet från oss som både varit otränade och vältränade.

Se till att du kommer igång med din träning i allmänhet och dessa övningar i synnerhet för att du skall kunna njuta fullt ut av livet i alla former. Lycka till!

Behöver du bra träning – och kostråd, så klicka dig vidare här nedan:

Maxadin

Denna artikel är inspirerad av: http://www.baaam.se/traningen-som-ger-dig-battre-sex

Träning som ger bättre sex för både män och kvinnor