Sommarträning – Tips och råd – 2017

Träningtips för sommaren 2017

All träning kräver sin tid, men det behöver inte vara krångligt alls faktiskt. Man får trippa på det man har, som en skumrask kompis från förr sade en gång. Man får se till att träna med det man har liksom. Det är enkelt! Här följer 5 bra tips som ger dig kraft och energi för att få igång din träning nu i sommar.

Få till din träning utomhus

Man säger ofta att man inte kan träna av olika orsaker och dåligt väder är en av orsakerna, speciellt under vinterhalvåret. Nu på sommaren är det bättre väder ute och då behöver man ta vara på dessa tillfällen.

Nu på sommaren har vi ju fri tillgång till allt vad naturen har att erbjuda i träningsväg och man kan absolut förvandla sin tomt eller naturen i sin närhet till ett bra utegym med väldigt enkla medel. Du behöver inget stort vräkigt gym för att kunna köra skiten ur din kropp. Det fixar du enkelt med ett fåtal saker i ditt hem.

Du behöver u inte växa och bli biffig under sommaren, du kan ju sikta på att behålla formen eller strata din träning ifall du vill! Perfekt med ett enkelt hemmagym utomhus i så fall.

Det blir ljusare tidigare och mörkare senare, så du har fler timmar att träna på än vad du har på vinterhalvåret om du väljer att se det på det viset. Fler ljusa timmar för skön aktivitet.

Sommartraning 2017

På sommaren skall man njuta

Ta bort alla förbud under sommaren. Ta bort förordningar och tabun. Ta bort alla dessa triggers i sinnet. Välj dina tillfällen med omsorg då du njuter av allt det goda som tycker så mycket om! Inget är förbjudet på sommaren. Se bara till att du gör allt med en viss måtta.

Känn ingen skam eller få dåligt samvete för saker och ting som du unnar dig. det skapar bara dålig energi runt mat och sinnet. Unna dig med måtta och se till att du ger dig själv njutning i form av mat och dryck i lagom mängder. Se till att du uppskattar allt med måtta, då kommer du att må bra inombords.

Det  du som skall ha kontroll över vad du tänker. Inte tankarna som skall styra dig, om du förstår vad jag menar.

Planera din tid

Det låter ju lite tråkigt att man skall planera sin tid på sommaren, men det underlättar verkligen ifall du får till ett skapligt fungerande schema även under sommaren. Du kommer kunna slappna av mellan träningarna på ett helt nytt sätt ifall du planerar in dem i en bra kalender.

Det ger dig även massa tid för njutning ifall du redan har tränat eller redan vet när du skall köra nästa pass. Enkelt och smidigt! Det är ju inte meningen att du skall öka vikter eller köra skiten ur kroppen på sommaren, utan se till att du behåller kroppen i lagom trim, så kan du köra hårt i höst igen. Se bara till att du inte tappar farten under sommaren.

Du behöver inte köra så hårt under semestern och sommaren, men se till att du får en stund över varje dag för dig själv och din träning. Det är klart värt det till hösten!

Välj det bästa alternativet

Oavsett vart du befinner dig, så se till att du väljer ett såpass bra alternativ vad gäller mat och sådant du stoppar i dig som möjligt. Numera är det relativt enkelt att äta gott och nyttigt även när man befinner sig på resande fot. Det är kul!

Är du hemma och skall bjuda på god mat, så se till att det är ett bra alternativ vad gäller nyttighet, även när det skall vara lyxigt! Nyttigt att både gott och bra för kroppen!

Kör ditt favoritpass

På sommaren så se till att du kör det du gillar mest! Skit i att variera dig så mycket vad gäller träningen. Kör de pass du gillar mest! Den bästa träningen för dig är den som blir av! Skit i allt annat och kör det du gillar under sommaren.

Byt bara pass när du själv vill under sommaren. Se bara till att träningen blir av. Det är det som är viktigt. Du kan köra varierat och systematiskt de andra 47 veckorna på året. Kör hårt nu med din sommarträning!

Sommarträning – Tips och råd – 2017